top of page

Evenement

wo 24 mei

|

Malta

REIS NAAR MALTA: BEZOEKEN, ZON EN RUST!

Renseignements et réservations : Diane Michiels GSM +32 475 60 60 86 Mail : diane@momentum-belgium.be

REIS NAAR MALTA: BEZOEKEN, ZON EN RUST!
REIS NAAR MALTA: BEZOEKEN, ZON EN RUST!

Uur en locatie

24 mei 2023, 19:50 – 31 mei 2023, 19:00

Malta

Over dit evenement

REIS NAAR MALTA: BEZOEKEN, ZON EN RUST!

24-31/05/2023

We verblijven in het hotel in Qawra San Antonio & Spa 4*. Een van Malta's grootste toeristische kustplaatsen waar de promenade zich uitstrekt van Salina Bay tot Saint Paul's Bay.

Malta, gelegen tussen de zee tussen de Westelijke Middellandse Zee en de Oostelijke Middellandse Zee, slechts 93 km ten zuiden van Sicilië. Dit eiland (hoofdeiland van de Republiek Malta) met als hoofdstad Valletta, is pas sinds 1964 onafhankelijk van de Britse staat.

Wij bieden u een reis die een perfecte mix zal zijn tussen bezoeken en rust bij het zwembad of bij de prachtige stranden. Of om je door de stad te laten slenteren Qawra,gelegen op slechts 15 kilometer van Valletta, de hoofdstad van Malta.

We beginnen met het bezoek van de 3 steden:Vittoriosa, voormalige residentie en echt openluchtmuseum van de Ridders van Sint-Jan, bekend om zijn maritiem museum, zijn folkloremuseum en zijn inquisiteurspaleis. cospicua, herbergt een parochiekerk gezien het oratorium vol kunstwerken. enkel, waar de kerk van Saint-Philippe en Notre-Dame-des-Victoires zich bevinden.

We zullen ook rond het eiland gaan, beginnend bij de oude hoofdstadMedina, bekend als Citta Notabile (de nobele stad), die u terug in de tijd zal brengen en die een groot deel van de Maltese aristocratie tot haar inwoners telt. Terloops stoppen we bijdingli-kliffen,hoogste punt van het eiland (264m) voordat u deSan Anton Botanische Tuinenwaar is het presidentieel paleis. We eindigen deze dag met een bezoek aan het dorpjeMostaom de Sainte-Marie-kerk te bezoeken, die een van de 3 grootste niet-ondersteunde koepels van Europa heeft. En een bezoek aan de tuinen van Saint Antoine, de huidige residentie van de Maltese president.

Een halve dag omVallettawaar we zullen bezoekenHogere Barraca-tuinenmet een prachtig uitzicht op de Grand Port, gevolgd door een bezoek aan dest kathedraal John, erfgoed van Malta en het dagelijkse leven van zijn Maltese ridders.

Een volle dag om het zuiden van het eiland te bezoeken. Met het pittoreske vissersdorpjeMarsaxlokkwaar de typische boten (luzzu) in knalrood, blauw en geel aangemeerd liggen. Vervolg van de dag omBirzebuggie, om uiteindelijk bij de beroemde uit te komenBlauwe Grot. We zullen ook deHagar Qim-tempels, in zeer goede staat.

Een halve dag gepland voor de excursieMaltees erfgoedwaarmee je het erfgoed van Malta ontdekt met deMdina glasfabriek,deAmbachtsdorp Ta Qali(waar we de ambachtslieden zullen bewonderen die op traditionele wijze glas en aardewerk bewerken. We zullen ook een oude steengroeve zien, een van de belangrijkste beroepen op het eiland voor de bouw van boerderijen, decoraties in steen met behulp van de kalksteen die uit deze groeve is gewonnen.We zullen worden getrakteerd op een demonstratie van de productie van limoncello, evenals het proeven ervan en die van de lokale olijfolie.

Ontdekking vanhet eiland Gozo(beroemd om zijn zeebodem), gelegen op 20 minuten met de veerboot van zijn zuster Malta. Voortzetting van onze verkenning van het eiland door de fascinerende tempels in Ggantija (vermeld als UNESCO-werelderfgoed), zelfs ouder dan de piramides van Egypte. Verken de pittoreske en goed bewaarde vestingwerken van deCitadel van Rabat. In de namiddag bezoek aan deWlendi-baaienDewjra, bekend om hun binnenzee met haar prachtige kustformaties waarop de zee over haar rotsen komt te storten.

We hopen u onder ons te mogen rekenen voor deze reis, gemaakt van ontdekkingen, ontmoetingen en proeverijen op deze magische plekken.

Ga met ons mee op deze exclusieve Momentum trip!

Prijs per persoon in tweepersoonskamer : 1515

Toeslag eenpersoonskamer: €295

Tweepersoonskamer om te delen op aanvraag

De prijs is inclusief:

  • Les vols avec Air Malta (taxes aéroport incluses )

Brussel-Malta: 19u50-22u35

Malta-Brussel: 16:05 - 19:00 uur

  • 7 nuits à l'hôtel San Antonio & Spa 4* in Qawra
  • Demi-pension : vin, eau, bière et koffie inbegrepen bij de maaltijden
  • 3 journées complètes d'excursion
  • 2 excursies van een halve dag
  • Les transferts mentionnés au programme
  • Les excursions mentionnées dans le programme avec guide francophone

De prijs is exclusief:

  • Les repas non prévus au programme.
  • Drankjes buiten de maaltijden.
  • Les assurances annulation et assistance/rapatriement

Informatie en reserveringen:

Diane Michiels

Mobiel +32 475 60 60 86

E-mail: diane@momentum-belgium.be

Share this event

bottom of page