top of page

Evenement

wo 01 feb

|

Brussel

BRAFA BEZOEK

Exclusieve rondleiding met optioneel aperitief en heerlijke lunch

De inschrijvingen zijn gesloten
Zie andere evenementen
BRAFA BEZOEK
BRAFA BEZOEK

Uur en locatie

01 feb 2023, 11:00

Brussel, 1020 Brussel, België

Over dit evenement

WOENSDAG 1 FEBRUARI – 11 UUR – PALEIS HEYZEL

ECHTE VIP RONDLEIDING VAN DE BRAFA,

La Brafa is een uitzonderlijke etalage van zeldzame objecten van hoge kwaliteit die 5000 jaar geschiedenis beslaan, van de Bronstijd tot heden. Het trekt grote kunstverzamelaars, nieuwe kopers en amateurs aan die nieuwsgierig zijn naar de nieuwigheden en trends van de kunstmarkt.De beurs staat bekend om zijn gastvrije sfeer, zijn eclecticisme en zijn elegantie. De tentoonstellingsruimte, op menselijke schaal, stelt u in staat om binnen een paar uur naar de kermis, terwijl je genoeg tijd overhoudt om je favoriete stukken te ontdekken!

De Zclub nodigt u uit voor deze privérondleiding met gids (10 personen per groep) gevolgd door een aperitief (lunch aan tafel voor wie dat wenst).

Bezoek met gids van hoog niveau en champagne (zonder lunch): 10€ per persoon (groepen van 10 personen)

Rondleiding met gids op hoog niveau, champagne, heerlijke lunch aan tafel: €40 (menu: Le Filet de Dorade met grijze garnalen en preistoemp + 2 glazen wijn + 1/2 fles water )

Geef uw keuze door bij uw reservering

Aantal deelnemers beperkt.

------

DE BRAFA IN CIJFERS

La Brafa behoort tot de top 5 van kunst- en antiekbeurzen.

130 toonaangevende galerijen nemen deel na een zeer strenge selectieprocedure (40% Belgische galerijen en 60% buitenlandse galerijen).

15 landen vertegenwoordigd (Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland, Italië, Japan, Luxemburg, Monaco, Nederland en Zwitserland).

20 specialiteiten, waaronder klassieke archeologie, tribale kunst, precolumbiaanse kunst, Aziatische kunst, sieraden, zilverwerk, munten, meubels en kunstwerken uit de Middeleeuwen tot onze oude en moderne schilderkunst, hedendaagse kunst en design, beeldhouwkunst, keramiek, hedendaags porselein en glas, tapijten en textiel, tekeningen, originele strips, gravures, zeldzame boeken, fotografie en handtekeningen, enz.

80 tot 100 experts van over de hele wereld worden uitgenodigd om de authenticiteit, kwaliteit en staat van de verschillende stukken te verifiëren.

In totaal worden er 10.000 tot 15.000 objecten tentoongesteld!

1 eregast

In 2023 wordt de 68e editie van de beurs gevierd

60.000 bezoekers van over de hele wereld

De beurs beslaat 20.000 m² en dankzij zijn oppervlakte op mensenmaat kunt u hem in aangename omstandigheden in slechts enkele uren ontdekken.

Tickets

  • BRAFA

    € 10,00
    +€ 0,25 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share this event

bottom of page