top of page

Evenement

vr 15 apr

|

Damme Lapscheure

SPRING TIME GARNIER & LUNCH PLATHEULE

Onze roep om rust, weg van de bruisende kust, krijgt op vrijdag 15 april in het achterland van Knokke antwoord met een bezoek aan het chique en tijdloze Kleine Klooster, het hoekje van het paradijs op aarde van onze gastvrouw Brigitte Garnier en d een boerenlunch bij Platheule.

Inschrijvingen zijn gesloten
Andere evenementen bekijken
SPRING TIME GARNIER & LUNCH PLATHEULE
SPRING TIME GARNIER & LUNCH PLATHEULE

Uur en locatie

15 apr 2022, 11:00 – 15:00

Damme Lapscheure, Vredestraat 17, 8340 Damme, België

Over dit evenement

Onze roep om rust, weg van de bruisende kust, krijgt op vrijdag 15 april in het achterland van Knokke antwoord met een bezoek aan het chique en tijdloze Kleine Klooster, het hoekje van het paradijs op aarde van onze gastvrouw Brigitte Garnier. Er is geen spoor van de monniken van Vaucelles, ze zijn eeuwen geleden verdwenen. Maar de serene sfeer is er nog steeds, in het voormalige kloosterdomein. Als de deur opengaat, komen we op een binnenplaats met drie eeuwenoude gebouwen. In het centrum het familiehuis van Brigitte Garnier, interieurspecialiste, die ons hartelijk verwelkomt met een glaasje champagne. Wilt u uw interieur opknappen, of bent u op zoek naar mooie sierstukken of antiek, dan bent u van harte welkom in het achterliggende pand: de showroom.

Z

Daarna lunchen we in restaurant Platheule. Martine Bonehill en haar dochter heten ons welkom in hun gezellige interieur, een oude smederij en verbouwde herberg. Dochter van Hotel Britannia in Zoute, Martine vond meer dan 30 jaar geleden haar toevlucht in een klein paradijsje waar het goed leven is en haar bereidingen opeten. Een klassieke keuken maar zeer goed uitgevoerd! De plaats is authentiek. Op het menu huisgemaakte garnaalkroket, ribsteak of groene paling, het dessert van de eigenaar.

Tickets

  • DEELNAME

    € 70,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page