top of page

Evenement

vr 10 mrt

|

PARIJS

CITY-TRIP PARIJS

Meer dan ooit is Parijs de wereldhoofdstad van luxe en haute couture... en we nemen je mee om de nieuwste juwelen te ontdekken! Informatie en reservering: Diane Michiels Mobiel +32 475 60 60 86 E-mail: diane@momentum-belgium.be

CITY-TRIP PARIJS
CITY-TRIP PARIJS

Uur en locatie

10 mrt 2023, 08:00 – 12 mrt 2023, 18:00

PARIJS

Over dit evenement

CITY-TRIP PARIJS: DE LAATSTE ESSENTIALS VAN DE LICHTSTAD

10-12/03/2023

Parijs is meer dan ooit de wereldhoofdstad van luxe en haute couture... en we nemen je mee om de nieuwste juwelen te ontdekken!

Bezoek aan de nieuwe Christian Dior Gallery

De pers zei: “Weelderig, zo kan de Galerie Christian Dior in Parijs worden beschreven. Van het verfijnde welkom bij binnenkomst in wat een heiligdom van elegantie zou moeten worden genoemd, alles is alleen maar schoonheid voor de ogen. »

Een indrukwekkend trappenhuis is gedecoreerd in kleurschakeringen, met jurken, tassen, pumps en parfums van het merk Dior. Een echt sprookje!

Bezoek aan de GOLD-tentoonstelling, het goud van YSL

60 jaar geleden presenteerde de jonge couturier Yves Saint Laurent zijn eerste gelijknamige collectie in Parijs. Vandaag brengt het YSL-museum hulde aan deze visionair en modegenie: van sprankelende haute couture tot accessoires en pracht en praal, kom en duik in deze oogverblindende jubileumtentoonstelling!

Rondleiding door de Bourse du Commerce

De nieuwe Bourse du Commerce, ingehuldigd begin 2021, maar bijna een jaar bijna ontoegankelijk tijdens de gezondheidscrisis, is in slechts enkele maanden tijd een must geworden in het Parijse culturele leven. Het gebouw, gerenoveerd door de Franse verzamelaar François Pinault, is magnifiek en herbergt collecties van internationaal bekende hedendaagse kunstenaars!

Rondleiding door het Jacquemart-André Museum

Dit museum, zeer gewaardeerd door kenners, blijft vreemd genoeg minder bekend bij het grote publiek. Het presenteert de mooiste privécollectie kunstwerken in Parijs, gecombineerd met de sfeer van een grote 19e-eeuwse residentie. Momentum neemt je mee om dit prachtige herenhuis te ontdekken dat is ontstaan uit de passie van de echtgenoten Édouard André en Nélie Jacquemart, evenals hun oogverblindende verzameling die met name bestaat uit grote werken van de grote meesters van de Vlaamse schilderkunst, die van de Franse schilderkunst uit de 18e eeuw eeuw of de meest prestigieuze kunstenaars van de Italiaanse Renaissance.

We verblijven in het magnifieke 4* Mercure Paris Opéra Louvre hotel, ideaal gelegen (nabij het Louvre, Galeries Lafayette, etc.).   Inclusief twee lunches en een diner in het restaurant.

Suggesties voor toneelstukken en restaurants zullen worden gedaan voor de tweede avond (optioneel).

En zoals gewoonlijk hebben we ervoor gezorgd dat de single toeslag tot een minimum beperkt is...

Ga mee op deze exclusieve reis!

Prijs795€ per persoon in een tweepersoonskamer of tweepersoonskamer

Enkele toevoeging: 150

De prijs is inclusief:

  • De reis per luxe touringcar: vertrek uit Brussel op vrijdag 10 maart in de voormiddag en terugkomst op zondag aan het eind van de dag in Brussel
  • Transfers en all transport ter plaatse
  • Accommodatie voor twee nachten in het 4* Mercure Paris Opéra Louvre hotel
  • Halfpension met water en wijn (2 lunches en 1 diner)
  • Bezoeken en ingangen vermeld in het programma
  • Gidsen of audiogidsen tijdens de bezoeken
  • En natuurlijk de begeleiding en begeleiding van onze nieuwe travelmanager Diane vanaf het begin tot aan het einde van de reis

De prijs is exclusief:

  • Maaltijden niet inbegrepen in het programma.
  • Drankjes buiten de maaltijden.
  • Annulerings- en bijstands-/repatriëringsverzekering

Informatie en reserveringen:

Diane Michiels

Mobiel +32 475 60 60 86

E-mail: diane@momentum-belgium.be

Share this event

bottom of page