top of page

Evenement

zo 18 sep

|

Knokke-Heist

BRUNCHGESPREK: MARION EN ARISTIDE MELISSAS

Aristide en Marion Melissas waren op 31 oktober 2017 met hun gezin in New York toen een terrorist hen omver wierp en hun leven voorgoed veranderde. Ze vertellen hun strijd: een verhaal over liefde, veerkracht, optimisme, maatschappelijk engagement en een ontroerende pacifistische boodschap.

De inschrijvingen zijn gesloten
Zie andere evenementen
BRUNCHGESPREK: MARION EN ARISTIDE MELISSAS
BRUNCHGESPREK: MARION EN ARISTIDE MELISSAS

Uur en locatie

18 sep 2022, 10:00 – 12:00

Knokke-Heist, Bronlaan 4, 8300 Knokke-Heist, België

Over dit evenement

Aristide en Marion Melissas waren op 31 oktober 2017 met hun gezin in New York om verjaardagen te vieren. Om 15:04 uur, terwijl ze op de fiets zaten, werden ze overreden door een terrorist die 2 km lang zigzagde over het Hudson River Bikepath, waarbij hij 8 mensen doodde en 12 verwondde met zijn voertuig. Marion zal zijn 2 benen verliezen en zal onder andere een ontwrichting van de ruggengraat hebben, Aristide zal een ernstige open schedelfractuur oplopen, Daryl hun zoon zal een breuk en een inwendige hersenbloeding hebben, Timothy hun neef zal erin slagen het voertuig te ontwijken.

Jaren van revalidatie volgden, met tot op de dag van vandaag wekelijkse fysiotherapiesessies. Marion en Aristide vertellen hoe hun leven sindsdien is veranderd: een verhaal over liefde, veerkracht, optimisme, maatschappelijke betrokkenheid en een pacifistische boodschap die ze nu elke dag uitdragen.

Tickets

  • Chat-brunch Melissas

    € 30,00
    +€ 0,75 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page