top of page

Evenement

zo 18 dec

|

Knokke-Heist

PRAATBRUNCH: JP SCHUYBROEK

De geheimen van 's werelds grootste lobbybedrijf.

De inschrijvingen zijn gesloten
Zie andere evenementen
PRAATBRUNCH: JP SCHUYBROEK
PRAATBRUNCH: JP SCHUYBROEK

Uur en locatie

18 dec 2022, 10:00

Knokke-Heist, Bronlaan 4, 8300 Knokke-Heist, België

Over dit evenement

Jean-Léopold is de oprichter en erevoorzitter van Interel Group, een volledig geïntegreerd internationaal adviesbureau gespecialiseerd in strategische communicatie, public affairs en verenigingsbeheer.

De afgelopen jaren was Jean-Léopold verantwoordelijk voor het beheer van enkele van Europa's meest complexe en spraakmakende campagnes, die een breed scala aan beleidsterreinen omvatten, waaronder milieu, financiële diensten, arbeidsverhoudingen, antitrustwetgeving, gezondheids- en voedselcrises.

Hij heeft tal van hogere functies bekleed in de public relations- en public affairs-industrie, waaronder Past President van ICCO (de International Association of Public Relations Consultancies) en President van PROI (Public Relations Organization International), het grootste internationale samenwerkingsverband van onafhankelijke public relations-adviesbureaus. Hij is ook een van de oprichters van EPACA, de Europese adviesorganisatie voor public affairs, gevestigd in Brussel.

Jean-Léopold is momenteel President Global Development bij PROI en President van de BPRCA (Belgian Public Relations Consultancy Association). Hij is ook voorzitter van de raad van bestuur van Landmarks SA.

Zijn rol als een van de toonaangevende professionals in de branche is herhaaldelijk erkend door zijn collega's. In november 2003 werd Jean-Léopold door ICCO geselecteerd als een van de zes inaugurele leden van de International Hall of Fame. In 2010 ontving hij de meest prestigieuze prijs van de PR-industrie, de Sabre, die "uitstekende individuele prestaties op het gebied van public relations" erkent.

Jean-Léopold begon zijn carrière als speciaal adviseur van Unesco in Trinidad en Tobago. Daarna was hij algemeen directeur van de regio Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en de Stille Oceaan van Teleprint International, een Zwitsers telecommunicatie- en informatiebedrijf.

Jean-Léopold is "Stagebegeleider" aan de Universiteit van Leuven (UCL). Hij zetelt ook in de raad van bestuur van verschillende bedrijven en instellingen.

Hij studeerde in België en studeerde economie aan de Universiteit van Leuven. Hij heeft verschillende executive managementprogramma's voltooid aan de Harvard Business School.

Tickets

  • CHAT-BRUNCH JP SCHUYBROEK

    € 35,00
    +€ 0,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page